Higher

 
 
Ja som jag sa skulle jag ju lägga ut presentationer av hästar så här har vi en:
 
 
Namn: Higher (När han travtävlade som liten hette han även Västerbo lifetime)
 
Ålder:Higher är ca, 11år
 
Ägare: Jag och min mamma
 
När han var liten bodde han: Higher bodde hos bröderna sedin (Daniel Sedin och Henrik Sedin) Och flyttade även runt i frankrike, sen tror jag att han var någon annan stanns men kommer inte riktigt ihåg :p
 
U.Nanettes Diamond
E.Enjoy Lavec
 
När han köptes av bröderna Sedin kostade han: 260 000 kr
 
Päls: Han är brun med svart man, och på sommrarna (felstavning?) är han även lite av en brun skimmel eller vad det heter, på rumpan!
 
Ras:Han är en Amerikans varmblodstravare
 
Han kan: Ja just nu är Higher i utbildning och kan väldigt mycket för att bara ha ridits i ca, 1 år, han kan skritt, stanna, ja dom där basic grejerna, han kan trava i ett lugnare tempo och flänger inte särkilt mycket, galoppen kan han alldeles utmärkt i det högra varvet och i det vänstra varvet måste vi stärka honom lite mer för att han ska kunna stabilisera upp sig ordentligt! Skänkelvikning kan han och öppna är han påväg att lära sig, just nu  har vi som mål att lära oss Lc:1 banan och kunna rida den bra!  Hoppningen är sikomsa, för ett tag sedan kunde han hoppa riktigt bra och vi kunde ta oss över 60 cm utan några särskilda problem men nu är han helt plötslig livrädd för bommarna!? Så hoppningen måste vi träna på!
 
Du har trillat av honom: Jag har trillat av honom 1 gång och då var det vid hoppningen när han inte ville gå över en bom och sen helt plötsligt skuttade han över och jag var inte beredd så jag drog honom i munnen och han började att bocka så jag flög som en liten groda, som mamma sa! Han har ju starkbett så det är ju klart att det gjorde ont (annars brukar han aldrig göra så om han inte har ont)!!!
 
Ja det finns nog inte så mycket mer att berätta just nu, ni kommer ju att få se mer sen på bloggen! / Kram Linnea
 
 
 

linneahigher.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg, jag är en 14 årig tjej som heter Linnéa. Jag tycker om attt fota och ni kommer att få ta del av mina bilder jag fotar här - det är allt från djurbilder till mat och blommor. Jag håller även på med hästar men tyvärr fick jag för ett tag sedan ta bort min bästa vän Tempe som jag fick den 29/8-14 så jag hann inte ens ha honom i ett år... Sen har vi en till häst i familjen som heter Higher och han är en varmblodsvalack på 12 år och är 168 cm i mkh. Ni kommer få ta del av min vardag och tankar här också, jag hoppas att ni stannar kvar och tycker att min blogg är intressant:)

RSS 2.0