Duktigaste hästen i världen💕

I söndags: 
Var det dop, Felicia var jättesnäll och kakorna + tårtan var jättegoda😍 = jag åt hur mycket som helst😂 
Sen åkte jag och mamma till Higher och jag red barbacka och mamma red Elvira😊 Det gick jättebra han var jättesnäll! Han hade bara lite svårt att stanna. 
Men formen var jättefiiiiin😍 
 
I måndags:
(Igår) fick jag, mamma, Higher och Maja en riktig långpromenad😊 Jättefiiiint väder var det och Higher var lugn som en filbunke!👏 Maja (hunden) var dock inte jättelugn....!
 
Idag: 
Har Higher varit såååååååååå duktig💕 Han var väldigt pigg och hade svårt för att stanna från början mem efter lite arbete stannade han direkt. Det hjälper verkligen att köra stopp, skritt, stopp, skritt! Skänkelvikningen var också fin😊 SEN VET NI VAD JAG OCH HIGHER GJORDE FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 1 OCH ETT HALVT ÅR??????? 
Vi gick över 3 st bommar som låg efter varandra😄 Och JAG satt på hans rygg😄 Han var lite tveksam från en början, (han "frågade" mig om jag verkligen var säkert på att han skulle över dom där bommarna) men jag kunde bara ge honom tygeln så gick han över. Så duktig! Sen gick vi över bommarna flera gånger och han stötte bara i dom 2 gånger! Tänk vad duktig. Och han tog det lugnt över dom!!! Bäääääst💕💕💕 
 
Och han har fått världens biffhals!!💪 Han har fått en muskel på nacken💪 Han är så fin😊 Och han glänser nu också😊😄 
Bästa häst💕
/Kram Linnea:-)

linneahigher.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg, jag är en 14 årig tjej som heter Linnéa. Jag tycker om attt fota och ni kommer att få ta del av mina bilder jag fotar här - det är allt från djurbilder till mat och blommor. Jag håller även på med hästar men tyvärr fick jag för ett tag sedan ta bort min bästa vän Tempe som jag fick den 29/8-14 så jag hann inte ens ha honom i ett år... Sen har vi en till häst i familjen som heter Higher och han är en varmblodsvalack på 12 år och är 168 cm i mkh. Ni kommer få ta del av min vardag och tankar här också, jag hoppas att ni stannar kvar och tycker att min blogg är intressant:)

RSS 2.0